Piirimme alueella järjestetään runsaasti eri kalastusmuotojen kilpailuja.

 

Pohjois-Karjalan,- Etelä ja Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiirien suositus on että osonottomaksuina yleisissä pilkki-ja onkikilpailuissa peritään aikuisten sarjoissa 15€.

Kilpailut linkin allapuolelta löydät tarkempia tietoja piirimme alueen  kalastuskilpailuista ja tuoreimmat kisatulokset sekä uudistuneet kilpailusäännöt.

 

 

Ohjeeksi kisojen järjestäjille

Muistirunko kalastuskilpailun järjestäjille
Luo kilpailuorganisaatio valitse kilpailun johtaja, varajohtaja, vähintään kaksi ilmoittautumisten vastaanottajaa, huoltohenkilöstö bufettiin, seulojat, punnitsijat, kirjuri ja kilpailukorttien järjestelijä. Valitse vähintään kolme- henkinen tuomaristo.
Hanki tarvittavat luvat vesialueiden omistajilta, poliisilta, tieviranomaisilta ja rantojen omistajilta. Hoida kilpailukutsut ja lehti-ilmoitukset ajoissa ennen kilpailuja. Tee tulo, -ja menoarvio sekä laadi sen pohjalta palkintoluettelo sarjoittaen. Muista käyttää vähintään 75% osanoottomaksuista tasokkaisiin palkkintoihin.

Palkintojen jakotaulukko tästä

Alä peri alle 12- vuotiailta ja yli 80-vuotiailta osallistumismaksuja

Hanki kilpailukortit, riittävä vaihtokassa, kynät, tussit, nitojat, kalapussit jne.… Muista huolehtia ensiapujärjestelyistä ajoneuvoineen ja viestivälineineen sekä riittävästä liikenteenohjauksesta ja paikoituksesta.


Selvitä osallistujille ennen kilpailua niissä noudatettavat säännöt.

Hanki kilpailukeskukseen riittävän selkeä kartta kilpailualueesta.

Huolehdi vaaoista, seuloista, kuinka toteutat punnituksen ja sen valvonnan. Hanki tarvittaessa kuuluttaja ja mahdolliset äänentoistolaitteet. Kuka jakaa palkinnot, laativat tulokset ja tiedottaa niistä lehtiin.
 

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri on päättänyt pilkinnän ja onginnan osanottomaksujen hinnoiksi aikuisten sarjoissa 15€ piiricupkilpailuissa sekä Piirinmestaruuskilpailuissa.

Piirin suositus osanottomaksuiksi kaikissa pilkki-ja onkikilpailuissa on 15€ sekä kilpailujen palkintojen arvo vähintään 75% osanottomaksuista.


 

Ajankohtaista
©2018 Pohjois-Karjalan Vapaa-ajan kalastajapiiri - Kotisivukonkarit (MMD Networks Oy)